Mida arvata blogidest?

Juulius

16.03.2010

Mida arvate blogidest. On ta edeva inimese virtuaalne portreteerimislava või lihtsalt moodne päevikupidamine. Või siis lihtsalt üks virtuaalsuhtlemise keskkond oma tiimi liikmete ja muidu uudishimulikega?

Blogid on niisama erinevad kui inimesed mujal, igal pool. Leidub neid igale maitsele.On otseselt päevikulaadseid, on aga loomingulisi, ajakirjanduslikke, arvamusartileid, oma seisukohti tutvustavaid ja kaitsvaid. Ka paljud pedagoogid kirjutavad blogidesse. Õpilased ja tudengid kirjutavad , koduperenaised ja igasuguste hobide harrastajad, internetiturundajad, poliitikud, ajakirjanikud, luuletajad, kunstnikud ... Seal on vabadus - keegi ei saa määrata, mida kirjutada ja kuidas. Ise kujundad, pole reeglit, et kajam peab olema vaat täpselt nii- või naasugune.

blogija 16.03.2010

Aitäh blogijale arvamusavalduse eest aga ... mis ikkagi viib inimese virtuaalsuhtlusele. Külastasin ca kümmet blogi. Kogu oma lugupidamises blogiate vastu aga... oli neis enamustes vaid soov KIRJUTADA. Ei seisukohti, ei midagi analüüsivat, ei lugejale huvipakkuvat. Ma ei mõista miks peab blogija kirjutama pika jutu tunnetest mis tal tekkisid nähes autobussi nr 5 ??? Vaid kirjutamise ajendil võiks ju selle oma arvutisse seivida.

Juulius 16.03.2010

Kui sa oleksid selle bussiootaja tuttav ning tema kirjutis oleks muhedas toonis kirjutatud, siis loed sa seda muheda muigega ja naudid. Ise hoian ka paaril blogil silma peal - paar sõbrablogi ning mõned teemablogid, milles toimub minu hobidega seotud arutelu ( http://paevajaotus.blogspot.com/ , http://uperkuut.blogspot.com/ , http://vaadeldaja.blogspot.com/ ).

Nii minu enda kui ka sõprade igapäevablogid sisaldavad nii hobidega seotud mõttearendusi kui "bussi ootamise" mõtteid - mõtteid ja arvamusi, mida ma tahan jagada oma tuttavatega ning mille juures olen nõus võtma nimelise vastutuse oma sõnade ees.

blogija nr.2 16.03.2010

Mulle meeldib teiste ajaveebe lugeda, aga ma ise ei leia, et mul nii sageli midagi öelda oleks, kirjutada küll meeldib, võib-olla pelgangi just tekkida võivat lugejaskonda, kes ootavad sisu, mina aga võin ühel päeval tüdineda jne... võib-olla pole mul pealehakkamist. Teised lasku aga edasi.

KK 16.03.2010

KK-le
Kui sa ei taha, et teised su kajamit saavad lugeda, on võimalus kasutada seadeid, mis võimaldavad jääda privaatruumi. samuti on võimalus sulgeda blogi salasõnaga, mida teavad su sõbrad, kellele tihkad oma loomingut v mõtteid avaldada. Õpilastele väga soovitatav tegevus, arendab väljendusoskust ja veidi ehk endast erinevate inimestega suhtlemistki ... Oma blogi( eestipäraselt kajamit) saab kujundada ja "pidada" nagu kodulehte.

blogija 17.03.2010

miks peab neist midagi arvama?
See on vajalik tegevus noorele inimesele, kellel veel elu ja armastus ees!
Ei pea ju veel alles kujunemisjärgus tundeid kohe esimese paarilise leidmisega igas võimalikus avalikus kohas demonstreerima. Selle asemel saab ka vaimselt oma esimesi tunneteelamusi kogeda.

Elo 21.03.2010

© Tiigrihüppe Sihtasutus 2009
Kommentaarid/Probleemid: toimetus@koolielu.ee
Tehniline teostus Tallinna Ülikooli Informaatika Instituudi Haridustehnoloogia keskus
Vastutamatusesäte (Disclaimer)

Vastutamatusesäte (Disclaimer)

Selle portaali sisu on loodud Tiigrihüppe Sihtasutuse eestvedamisel ja toel suure hulga erinevate autorite poolt. Kuigi Tiigrihüppe Sihtasutus püüab tagada portaali sisu kõrge kvaliteedi ja tõepärasuse, ei väljenda siin avaldatud materjalid Tiigrihüppe Sihtasutuse ametlikke seisukohti. Sihtasutus ei vastuta siin avaldatud andmete ja materjalide kasutamise eest.

Tiigrihüppe Sihtasutuse eesmärk on hoida Koolielu portaalis sisalduv informatsioon värske ja veatu, kuid uudiste, kuulutuste, töövahendite, õppematerjalide ning aruteluteemade korrektsuse ning õigsuse eest vastutavad nende autorid.

Koolielu on loodud Tallinna Ülikooli Haridustehnoloogia Keskuse poolt Tiigrihüppe Sihtasutuse tellimusel. See baseerub Elggi platvormil ja kannab sama litsentsi – GNU avalik litsents (public license) 2. Portaalis avaldatud infolõikude ja materjalide litsents on enamasti Creative Commons Atribution-Noncommercial-Share Alike, kui seda ei ole määratud teisiti.

Kui teile tundub, et mõni Koolielu portaalis olev teade või materjal rikub teie õigusi, palun võtke ühendust Koolielu toimetajatega.

Tiigrihüppe Sihtasutus, Tammsaare tee 47, 11316 TALLINN. Telefon: 655 0290. Faks: 655 0291.